En Az 1 Spartalı Ve Bengü

Siz sakız çiğnerken yürüyebilenlerden misiniz?
Ya da merdiven çıkarken konuşabilenlerden?

Bu sorulara cevabınız evetse sorun yok.

Amaaaa siz de koşarken esneyebiliyorsanız bana bir geri dönüş yapın da bir daha görüşmeyelim.

Bu sabah ayılmama sebebiyet veren hadiseden bahsediyorum efenim.

Serviste uyku mahmuresi stayla, koltukta belenirken kısık gözlerimin arasından tanık olduğum sahne sonucu ayıldım!

Esmer, 1,70 boylarında bir adamcağız bir yandan koşup bir yandan da öfkeli olduğu kadar da çaresiz çığlıklar atıyor... Yok yahu çaresiz değil, mağrur...Gözlerinde hafif yaşlar... Korkmuş olabilir mi acaba? Iıh değil böyle biraz zafer çığlığı atıyor gibi sanki.. Birini mi kovalıyor acaba? Yoo önünde de kimse yok! Bir derdi var kesin bağrı yanık bağırıyor... Yok o da değil... Esnemiş ayol bu!

Evet, birisi koşarken esneyince ve siz de sadece bu sahneye tanık olduysanız, kafada saniyelik düşünceler arasında adamı, Spartalıların komutanı Leonidas gibi görebilirsiniz.

Tabi 299 arkadaş ve karın kaslarındaki baklavalar eksik bir biçimde...

Bu kısa anektoduma nokta koymadan önce... Yoldan geçen adam için bile endişe edebilecek tükenmeyen merhametimi çeşitli şekillerde canımı acıtan "şey"lere rağmen bile kaybetmediğim için kendimi de gözlerimden öpmebilmeyi dilerken şunu da eklemeden edemeyeceğim...

Islak ellerle kapı kulplarını tutan kimliği belirsiz tekil şahısların ellerine belediye kına yaksın! En azından bilelim kim o mikroplar pıyy! Spoiler gibi olmasın ama gelecek bölümlerde bu konuya tekrar değineceğim.

Hörmetler...



Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neye Programlandık Böyle?

Tek kullanımlık sabır