Bazen öyle itici oluyorsunuz ki...karşınızda tutunmadan duramıyorum!

Yapmayın şimdi!

Hepimiz biraz kötüyüz. Ve dozunu ayarlayabildiğimiz kadar iyiyiz… Ama bazen cidden çok tatlı oluyor “kötü olmak”

Tabi ki insanlara zarar vermeyi kastetmiyorum benimki masumca etki-tepki meselesi.

İlk başlatan sen olmadıktan sonra, karşılık vermek mübahtır!

Yani şimdi hangimiz sinirimizi bozan yapay zekalı, yoluk saçlı, çok bilmişin saçlarını tırnaklarının arasında hayal etmedi?

Abartmayalım, tamam sakinim:)

Saçlar yerinde dursun. Ama lafı da gediğine koymak lazım... İnsanlar bazen o kadar itici oluyor ki karşılarında tutunmadan duramıyorsun. Tutunma için kendimize has çözümler değişebiliyor…

İşte kötülükten kastım bu. Her zaman da “tatlım, şekerim vs.” deyip, yapay sinir boşaltmalar işe yaramıyor tabi…

Bazen mülayim bir insanın bile sinir katsayısı yüzlerle çarpan durumlar geliyor başa. Hal böyleyken de gereken cevabı vermek şart oluyor. Sen sustukça üzerine geliyorsa, karşı tarafı durdurmak lazım… Bazen sert bir cisim etkisi yaratacak bir sözle de “mıhlama” yapılabilir.

Aman Allah’ım ne büyük bir hazdır bu böyle! O çirkin suratın, iyice şekil şemalini kaçırdığını görünce insanın içinin yağları mis gibi erir. Bir de arkanı dönüp o kakalağı olduğu yerde paketlenmiş vaziyette bırakırsan tadından yenmez!

Bir süre halet-i ruhiyemin pek pozitif değer taşımamasından ötürü Dalai Lama’ya rakip olarak yeni bir akım başlattım. Kendi içimde başlattığım Kalai Lama akımımdan nasibini almayan pek az kişi kalmıştır. Kendilerinin konuyla pek alakası yok açıklamayı da bir borç bilirim.

Zamanında “Olacak O Kadar” programını izleyenler hatırlayacaktır. Levent Kırca’nın bir kemancı tiplemesi vardı, Bestami. Şimdi onunla yarışacak kadar sinir bozucu gülüşe sahip bir elemanın gelip de saçmalamasına cevap vermesen insanlık ayıbı yapmış olursun. O derece!

Yani neymiş?

Gereken cevap verilir! Yeter ki zorlamayınız…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neye Programlandık Böyle?

Tek kullanımlık sabır

En Az 1 Spartalı Ve Bengü